Mobil ESC

Flash Hobby minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi lan pemasaran mobil ESC.

Kontrol Stabilitas Elektronik (ESC) nggunakake sensor kacepetan ing saben rodha lan kemampuan ngatasi roda individu sing dadi dhasar rem anti-kunci. ... Banjur ESC kanthi otomatis ngerem rodha sing cocog kanggo nulungi sopir tetep kontrol. Akeh kasus tenaga mesin uga saya suda.

Pabrik kita dilengkapi 8 Mesin Winding Motor, 3 mesin balancing Dinamis, 6 piranti resistensi Internal, 5 tester multi-fungsi, Flash Hobby wis dadi mitra kerja sama jangka panjang lan stabil kanggo akeh pengecer.
View as  
 
Spaceman 10A

Spaceman 10A

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Spaceman 10A, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Spaceman 10A. Sugeng rawuh para pelanggan anyar lan lawas supaya terus kerja sama karo Flash Hobby kanggo nggawe masa depan sing luwih apik bebarengan!
âItem: 30010
âBobot: 14.8
âUkuran: 34*24*8mm
âMode BEC: N/A
âBEC: 5V/2A
âBEC Kapabilitas Output: 4 servos (2-4S)
âTerus: 10A
âBurst(â¤10s):12A
âRefresh rate sinyal throttle: 50Hz nganti 432Hz

Waca liyaneKirim Pitakonan
Spaceman 20A

Spaceman 20A

Flash Hobby minangka salah sawijining produsen lan supplier China Spaceman 20A sing misuwur. Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur Spaceman 20A.
âItem: 30020
âBobot: 28,2g
âUkuran: 46*26*11
âMode BEC: N/A
âBEC: 5V/2A
âBEC Kapabilitas Output: 4 servos (2-4S)
âTerus: 20A
âBurst(â¤10s):25A
âRefresh rate sinyal throttle: 50Hz nganti 432Hz

Waca liyaneKirim Pitakonan
Spaceman 30A

Spaceman 30A

Sampeyan bisa yakin tuku Spaceman 30A sing disesuaikan saka Flash Hobby. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!
âItem: 30030
âBobot: 28,6g
âUkuran: 46*26*11
âMode BEC: N/A
âBEC: 5V/2A
âBEC Kapabilitas Output: 4 servos (2-4S)
âTerus: 30A
âBurst(â¤10s):35A
âRefresh rate sinyal throttle: 50Hz nganti 432Hz

Waca liyaneKirim Pitakonan
Spaceman 40A

Spaceman 40A

Flash Hobby yaiku Spaceman 40A produsen lan supplier ing China sing bisa borong Spaceman 40A. Kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. Yen sampeyan kasengsem ing produk Spaceman 40A, hubungi kita. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti layanan.
âItem: 30040
âBobot: 48g
âUkuran: 65*25*12mm
âMode BEC: Ngalih
âBEC: 5V/3A
âKemampuan Output BEC: 5 servos (2-3S)
âTerus: 40A
âBurst(â¤10s):55A
âRefresh rate sinyal throttle: 50Hz nganti 432Hz

Waca liyaneKirim Pitakonan
Spaceman 60A

Spaceman 60A

Profesional China Spaceman 60A Produsen lan Pemasok. Flash Hobby minangka produsen lan pemasok Spaceman 60A ing China.
âItem: 30060
âBobot: 67g
âUkuran: 77*35*14mm
âMode BEC: Ngalih
âBEC: 5V/5A
âKemampuan Output BEC: 6~8 servos (2-6S)
âTerus: 60A
âBurst(â¤10s):80A
âRefresh rate sinyal throttle: 50Hz nganti 432Hz

Waca liyaneKirim Pitakonan
Spaceman 80A

Spaceman 80A

Flash Hobby minangka produsen profesional, kita pengin menehi Spaceman 80A. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.
âItem: 30080
âBobot: 84g
âUkuran: 86*38*12mm
âMode BEC: Ngalih
âBEC: 5V/7A
âKemampuan Output BEC: 6~8 servos (2-6S)
âTerus: 80A
âBurst(â¤10s):100A
âRefresh rate sinyal throttle: 50Hz nganti 432Hz

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Mobil ESC diprodhuksi dening pabrik kita. Minangka pabrikan lan pemasok ing China, kita nawakake Mobil ESC kanthi kualitas dhuwur kanggo grosir. Yen sampeyan pengin tuku, hubungi kita kanggo dhaptar rega lan kita bakal ngirim penawaran.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy