A
D
G
K
5

Flash Hobby Technology Co., Limited

FlashHobby, merek donya anyar, nyedhiyakake solusi sistem propulsi kanggo UAV kanthi teknologi canggih khusus ing Motors, ESCs (Electronic Speed ​​Controller) lanServos. Digunakake kanthi wiyar kanggo aplikasi pangeboman, industri, pertanian, lan komersial, produk kita entuk reputasi dhuwur kanggo kualitas tinggi. Kita duwe katrampilan lan kapercayan R & D sing kuwat kanggo nyedhiyakake solusi OEM / ODM RC profesional kanggo kabeh pelanggan amarga tim teknis asale saka perusahaan merek terkenal lan duwe pengalaman ing industri RC.